У Києві жителі Троєщинського району скаржаться на те, що міська влада не поспішає прибирати залишений після себе безлад на вулицях. Про це повідомив користувач співтовариства "Троєщина/Київ" у соціальній мережі Facebook.

За його словами, комунальні служби проводили установку світлофорів на перехресті вулиць Закревського та Цвєтаєвої, яке знаходиться на Троєщині-Вигоровщині. При цьому, проводячи монтажні та ремонтні роботи, вони повністю проігнорували необхідність привести в порядок асфальтове покриття на так званому «острівці безпеки» на перетині вулиць.

Те ж саме стосується і розбитого асфальту навколо люка на пішохідному переході, - там проблемну ділянку просто засипали піском, який в перший же дощ перетвориться в бруд і калюжі.

Нагадаємо, що на вулиці Грушевського в Києві прямо біля будівлі Верховної Ради України провалився асфальт. Дорожнє покриття зруйноване в результаті прориву трубопроводу під проїзною частиною - вода підмила дорогу, тому проїзд по вулиці був перекритий. На щастя, вдалося уникнути ДТП.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа". українців обкладуть податком на землю хто і скільки буде платити в казну держави.

Також Знай.uа" писав, в Україні зростуть зарплати бюджетників – скільки люди будуть отримувати вже з вересня. Мова йде про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій бюджетної сфери.