У Києві зафіксували чергову спалах смертельно небезпечного захворювання COVID-19. На цей раз масове зараження відбулося в гуртожитку Національного університету «київський політехнічний інститут». Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Наголошується, що за результатами тестування захворювання виявлено майже у всіх учнів, які проживають в даному гуртожитку.

За останню добу захворіли коронавірусом серед студентів стало майже в три рази більше - ще у 81 курсанта КПІ виявили небезпечне захворювання.

За даними КМДА, всі заражені були контактними до тих, хто захворів раніше. Всього в КПІ хворіють коронавірусом вже 133 людини з 152 людей, які проживають у цьому будинку.

В даний час десятьох курсантів, які хворіють у важкій формі, госпіталізували в медичний заклад. Інші хворі знаходяться на самоізоляції. При цьому в зараженому будинку проводять ретельну дезінфекцію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Кличком показали справжню думку киян, мостами не відбудешся: про що свідчать рейтинги

портал «Знай.іа» писав Безробіття після карантину: українцям склали список найбільш затребуваних вакансій