Стало відомо про те, що в Києві рекомендують штрафувати тих, хто використовує тварин для фото за гроші.

Таким чином, повідомляється, що Київська міська рада рекомендує штрафувати тих людей, що експлуатують тварин для фото або відео за гроші.

Шкуродерів будуть штрафувати, фото: скріншот з відео

Відразу 74 депутати підтримали це рішення. Крім того, вони закликали співробітників правоохоронних органів посилити контроль щодо дотримання статті 89 Кодексу України про адміністративне правопорушення. Санкції статті передбачають штраф у розмірі 3400-5100 гривень, а також конфіскацію тварин, якщо з нею раптом почали жорстоко поводитися.

Якщо це порушення буде зафіксовано з двома і більше тваринами, тоді людині буде загрожує ще більший штраф від 5100 до 8500 гривень, адміністративний арешт на термін 15 діб, і конфіскація тварин.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Харкові на Карповській, 11 два хлопця сношались з козою. Сусідам набридло слухати, як репетує тварина, і вони викликали поліцію.

Про це кричущий інцидент повідомили свідки в соціальних мережах.

"На вулиці Карповській, будинок 11, людям набридло слухати, як репетує коза в квартирі сусідів. Викликали копів, які приїхали і побачили, як справжні чоловіки не захотіли дітей від справжніх жінок і полюбили козу, причому по черзі. Еххх, любов така справа", - повідомили в групі "Kharkiv Journal".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні схопили політичного кандидата-шкуродера, який закотив живого кошеня в банку: розшукали за лічені години

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Ужгороді підлітки закидали камінням сім'ю лебедів, а птахи так вірили людям

Також «Знай.ua» писав, що Неадекватний водій спробував задавити собаку на дорозі влаштував погоню