В одному з найвідоміших українських СІЗО, в так званій Лук'янівці, зафіксували спалах смертельно небезпечного захворювання – коронавіруса. Про це повідомили в Нromadske, посилаючись на повідомлення директора Центру охорони здоров'я Державної кримінально-виконавчої служби Сергія Васильєва, підтверджене представниками Міністерства юстиції.

Заражених щонайменше двоє – один із співробітників закладу та жінка, яку недавно взяли під варту. Відзначається, що обидва хворі переносять вірус безсимптомно, їм не потрібна особлива допомога. Тим не менш, їх ізолювали від інших співробітників і ув'язнених в медичний заклад.

Під медичним наглядом ізоляції також знаходяться більше двох десятків осіб, які мали контакти з виявленими зараженими громадянами.

Нагадаємо, Україна відновила червоний список країн, куди ще можна поїхати у відпустку. Куди тепер українці не зможуть потрапити через небезпечного коронавіруса, змінює звичне життя всього людства.

Як повідомляв Знай. ua, Кабмін під час пандемії віддав півмільярда гривень українському спорту. при цьому гроші на боротьбу з захворюванням у державному Бюджеті закінчилися.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай. ua писав, що Ляшко розповів, коли українцям чекати вакцину від коронавіруса. Навіть якщо вакцину винайдуть найближчим часом, українці ще не скоро її отримають - не раніше весни. Та й дістанеться вона далеко не всім.