У Києві «відмазали» від відповідальності хірурга, доктора наук Сергія Саволюка, який у стані алкогольного сп'яніння скоїв резонансну ДТП. Тоді він виїхав на зустрічну смугу вулиці з одностороннім рухом, повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На суді, зазначає автор поста, хірурга всіляко обіляли.

«Суддя Зубець Юрій (у якого син, за деякими даними, також буває п'яним за кермом). Суд спочатку затягувався, за адмінпорушення можна залучити тільки в перші три місяці. Дата суду була призначена 17.07.2020 (за 11 днів до закінчення). Потерпілі прийшли на дану дату і почули від судді, що справа переноситься на вересень (у такому разі Саволюк залишається безкарним). Влаштувавши невеликий балаган і на підвищених тонах домоглися дати 23.07.2020», - відзначають в співтоваристві.

За інформацією автора, Саволюк найняв двох адвокатів і отримав «липові довідки про те, що він стаціонарі і не може прийти на суд», при цьому неодноразово просив перенести дату слухання.

Адвокатам вдалося добути «довідку про те, що Саволюк був тверезий у вечір ДТП», отриману після того, як він покинув місце аварії. Раніше такою довідкою лікар «відмазався» від іншої справи з аналогічним звинуваченням.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В результаті маніпуляцій адвокатів суддя постановив перенести справу знову, тим самим залишивши доктора безкарним.

«Чекаємо наступних покатушок хірурга і доктора наук…», - резюмують в співтоваристві.

«А суддя, чоловік божий, сім'я, діти... Це якісь проблеми, а ви правосуддя. Яке? Це взагалі називається рукоблудством. Сім'ю і дітей годувати треба. Життя - це біль...», «І нафіга нам суди?», «У нас в країні всі рівні перед законом. Просто одні трішки рівніше інших», - додають українці в коментарях.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що під Львовом майор поліції збив пішохода та залишив помирати - погони в крові

Також портал «Знай.uа» писав, що Чоловік допоміг трьом пасажирам вибратися з палаючого авто, драматичне відео

Також портал «Знай.uа» писав, що Скнилівської трагедії 18 років, рани очевидців не гояться: "Тіла валялися без рук і ніг, а кров лилася рікою"