Завтра, у четвер, 30 липня, у Києві готуються до проведення унікального заходу – хлопчик Микола Нижниковський, який залишився без обох рук та ноги через вибух артилерійського снаряду на Донбасі, перепливатиме Дніпро поблизу Пішохідного мосту на Труханів острів. Про це розповіли у виданні «Главком».

Зазначається, що трагедія з хлопчиком сталася чотири роки тому - 24 серпня 2015 року. Тоді він та його молодший братик Данило отримали важкі поранення. Данилко тоді загинув, а Миколці вдалося вижити, не зважаючи на травми обличчя, зубів, очей та інших органів й частин тіла.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі
Микола Нижниковський

Дитину тоді відправили на операцію до Канади, там постраждалий проходив реабілітацію під патронатом прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо. Завдяки силі волі хлопчик не лише зміг вижити, але й активно займається плаванням.

Зараз підлітку, який залишився без обох рук та ноги – 16 років. Він тренується у рекордсмена світу з плавання Олега Лісогора.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто нагадати, що мешканка Франківщини та пишна красуня завоювала призи своєю вагою. Дівчина зважилася змінити свою фігуру і скинути вагу. В результаті пішли 16 кг і з'явився приз. Однак франківчанка не склала руки і обіцяє показати нові результати схуднення.

Знай повідомляв, що 16-річний житель Івано-Франківщини отримав призове місце на змаганнях з настільного тенісу.

Нещодавно Знай передавав, що українська чемпіонка Ольга Харлан розповіла, як на неї подіяв карантин. Спортсменка поскаржилася, що позбулася багатьох нагород.