Завтра, у четвер, 30 липня, у Києві готуються до проведення унікального заходу – хлопчик Микола Нижниковський, який залишився без обох рук та ноги через вибух артилерійського снаряду на Донбасі, перепливатиме Дніпро поблизу Пішохідного мосту на Труханів острів. Про це розповіли у виданні «Главком».

Зазначається, що трагедія з хлопчиком сталася чотири роки тому - 24 серпня 2015 року. Тоді він та його молодший братик Данило отримали важкі поранення. Данилко тоді загинув, а Миколці вдалося вижити, не зважаючи на травми обличчя, зубів, очей та інших органів й частин тіла.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі
Микола Нижниковський

Дитину тоді відправили на операцію до Канади, там постраждалий проходив реабілітацію під патронатом прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо. Завдяки силі волі хлопчик не лише зміг вижити, але й активно займається плаванням.

Зараз підлітку, який залишився без обох рук та ноги – 16 років. Він тренується у рекордсмена світу з плавання Олега Лісогора.

Популярні новини зараз
Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені
Показати ще

Варто нагадати, що мешканка Франківщини та пишна красуня завоювала призи своєю вагою. Дівчина зважилася змінити свою фігуру і скинути вагу. В результаті пішли 16 кг і з'явився приз. Однак франківчанка не склала руки і обіцяє показати нові результати схуднення.

Знай повідомляв, що 16-річний житель Івано-Франківщини отримав призове місце на змаганнях з настільного тенісу.

Нещодавно Знай передавав, що українська чемпіонка Ольга Харлан розповіла, як на неї подіяв карантин. Спортсменка поскаржилася, що позбулася багатьох нагород.