Популярна українська співачка Тіна Кароль влаштувала справжнє шоу на станції метро Дорогожичі, спустившись в надра столичного метрополітену. Про це повідомляє фан-клуб виконавиці на сторінці в Instagram.

опублікованих На відеокадрах – поп-діва у вишуканому облягаючому платті молочно-сріблястого кольору від британського дизайнера David Koma спускається по ескалатору в метро, при цьому виконуючи свої знамениті хіти "Україна – це ти", "Здатися ти завжди встигнеш", "Ноченька", "Вище хмар", "Йди на життя".

Як виявилося, цей імпровізований концерт – частина святкової програми «З Днем народження, Україно!», яку готує один з вітчизняних телеканалів до Дня Незалежності України 24 серпня.

Спускаючись у метро, співачка вирішила пожартувати: "Звичайний день. Просто їдемо". Звичайно ж, нічого не підозрюючи пасажири метрополітену були в захваті від несподіваного сюрпризу.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

«Щось Тіна пиріжків на карантині їла багато», «Її образ вже дуже сильно приївся.... Може, пора з нього вийти і зробити щось новеньке???», «Чому без маски в метро?», «Рот зробила, а талію забула», - пишуть у коментарях до відео українці.

Напомним Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну. Що насправді ховається за округлилася талією співачки?

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото, такою її ще не бачили.