Про це пише політичний експерт Олексій Боровський.

«Зараз, фактично у Києві є два кандидати від влади – це Верещук і Кличко. Фактично прохідний кандидат до другого туру та від тих, хто проти системи - Пальчевський. На місцевих виборах змагаються ті групи, які уже сидять на бюджетних посадах і адміністративних кріслах та ті хто не вписуються в цю систему. Соціологічні опитування показують, що у Пальчевського є шанси стати антисистемним кандидатом, як в свій час це вийшло у Зеленського», - вважає він.

Крім того, політолог розповів про вплив виборів в столиці на всю країну.

«Вже розпочалася боротьба за власне позиціювання серед кандидатів. Це боротьба, також за довіру, до того кандидата який зможе продемонструвати готовність бути внесистемним. Ці результати в будь-якому випадку будуть цікавими та фактично створять нову політику для місцевих громад», - впевнений Олексій Боровський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати - Володимир Кличко й Андрій Пальчевський. Водночас, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще