Про це він сказав в ефірі телеканалу «News One».

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає команду президента непрофесійною.

«Потрібно не пробіжками президенту займатися, а показати спортивну форму країни ... Ми отримали повну недовіру і неповагу народу до дій нашого керівництва. З кожною годиною довіра до керівництва країни падає. Воно починає дезінтеграцію, розвал. Набравши таких людей, які ввели його в теплу ванну, що ми отримаємо до осені? Ми прекрасно знаємо, отримаємо протестне голосування», - сказав Андрій Пальчевський.

Він висловив обурення нецільовим використанням коштів з фонду по боротьбі з коронавірусом на ремонт доріг.

«Будь-який доктор високого класу знає, що у нього в резерві є засоби оперативні, клінічні, неоперативні. Як можна було використовувати гроші (ред. - з фонду по боротьбі з коронавірусу) до того, як ми побороли хворобу? Тому що поряд з президентом бігають ті, хто розповідає, що все добре в країні. Звичайно, приймаються рішення. Але вони неправильні, тому що немає у них людини або групи людей, які могли б серйозно доповідати про обстановку в країні», - заявив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.