Стало відомо про те, що в Києві обікрали квартиру народного депутата з політичної сили «Слуга народу».

Таким чином, повідомляється, що в Києві «обнесли» квартиру народного депутата і прокурора Офісу генерального прокурора України. Сталося все це в Дарницькому і Дніпровському районі столиці в орендованих квартирах.

Стало відомо, що народний депутат Дмитро Любота у понеділок, 27 липня виявив, що під час його відсутності у квартирі туди залізли невідомі.

У Києві злодії обчистили квартиру депутата і прокурора, фото: скріншот

Дверний замок був пошкоджений, а всередині орендованої квартири були розкидані речі. Депутат виявив пропажу техніки – ноутбука MacBook Pro, планшета iPad, а також велосипед Cannondale.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Від злодіїв постраждав і прокурор Офісу президента України. Він повернувся з відпустки у неділю, 26 липня, і виявив, що речі в найманій квартирі будуть розкидані.

Слідів злому не було. Мабуть, злодій підібрав ключі, і забрав величезну суму грошей у доларах, а також ще кілька золотих прикрас.

Трапилася крадіжка в новобудові неподалік від станції метрополітену «Лівобережна».

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві був затриманий грабіжник, який застряг у вікні одного з автомобілів.

Таким чином, повідомляється, що в Києві правоохоронці затримали зловмисника, який намагався витягти з автомобіля магнітолу, але застряг. Про це повідомляє пресс-служба Національної поліції області.

До співробітників правоохоронних органів звернувся чоловік, який і повідомив про зловмисника, що хоче забрати магнітолу з машини. Поліція, яка прибула на місце, побачила чоловіка, який застряг між дверима автомобіля і стіною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які скоювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях

Як повідомляє портал «Знай.іа» в Дніпропетровській області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм. Пробравшись в церкву, зловмисник вкрав всі цінності, включаючи мікрофон, належать храму, а також кошти, які пожертвували парафіяни

«Знай.іа» писав, що В Тернопільській області поліція розшукала нахабну злодійку - обчистила молоду матір і дала драпака