Стало відомо про те, що однорічний малюк з Києва зумів стати рекордсменом України. Як йому це вдалося.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 24 липня, Зайончковський Владислав став наймолодшим рекордсменом України. Йому нещодавно виповнився 1 рік і 9 місяців, але, він вже зумів досягти висот.

Маленький киянин побив рекорд України, фото: вільний джерело

Дворічний малюк 56 хвилин качав прес, виконавши 430 скручувань у вправі на прес.

На встановлення національного рекорду Владиславу знадобилися всього 56 хвилин. Під час такого хвилюючого і важливого моменту маленького рекордсмена підтримували мама, тато і два старших брата, а також журналісти, які у складні моменти аплодували Владиславу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Маленький киянин побив рекорд України, фото: вільний джерело

Нагадаємо, що раніше також стало відомо про те, що діти починають проявляти таланти з самого раннього віку. Хтось гарно малює, хтось швидко вчиться рахувати, хтось навіть намагається грати музику. Однак дворічний хлопчик з Бразилії побив усі рекорди. Інтернет підірвало відео, на якому маленький Тео Де Соуза грає на справжній барабанній установці! Причому виходить у нього дуже непогано.

Про маленького Тео заговорили, коли роликом з його участю поділився професійний гравець в баскетбол Рекс Чепмен. Він запропонував своїм передплатникам оцінити таланти малюка.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Українка народила 19 дітей і поскаржилася на життя: "Важко, старію"

Також портал «Знай.іа» писав, що Дворічний геній управляється з барабанами, як професіонал — світ просто ахнув

Також портал «Знай.іа» писав, що На Буковині в лісах виявили сім'ю пустельників - злидні, семеро дітей і мати після інсульту