У Києві невідомі просто біля відділення поліції пограбували автомобіль.

Про це йдеться в повідомленні спільноти "Київ Оперативний" у Facebook.

Так, стало відомо, що в ніч на 28 липня в Києві біля поліцейського відділення пограбували автомобіль. Повідомляється, що зловмисники зняли колеса з припаркованого неподалік від будівлі відділу поліції охорони автомобіля.

Фото: Київ Оперативний


"Вчора вночі прямо під відділом поліції охорони на Котельникова, 57/17, хтось з автомобіля Chevrolet зняв колеса. Може, хто бачив негідників?", - повідомили в мережі.

Власник автомобіля повідомив про цю пригоду правоохоронцям. Зараз вони намагаються встановити особи зловмисників. Ведеться слідство.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.