Відомий український економіст Олексій Кущ на своїй сторінці в Facebook назвав мера столиці «губернським градоначальником» через відсутність стратегії розвитку міста.

В чем лично мое разочарование в мэре Киева, Виталии Кличко? И в какой «эволюционный тупик» не должен зайти будущий...

Geplaatst door Алексей Кущ op Maandag 27 juli 2020

«Але на посаді мера він став типовим «губернським градоначальником», при чому в гіршому значенні цього слова. Замість того, щоб зробити Київ частиною світової родини креативних мегаполісів, він «зачекинился» у якійсь ямі під виглядом нової станції метро і гарячково взявся за асфальтування доріг у переддень виборів. В черговий раз, показавши свою не надто висока думка щодо аналітичних здібностей киян», - пише експерт.

Також Олексій Кущ розповів, яким бачить розвиток міста політична сила «Перемога Пальчевського».

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«У програмі партії «Перемога Пальчевського» ми робимо ставку на створення «креативного Києва». Нам потрібен «місто 2.0.», в якому домінуватиме інтелект, знання, наука, сучасні технології, де вивільняється дух підприємництва і креативність його жителів. Як це поки що не працює в Києві і запрацює у разі зміни міської влади? Класичний приклад міста Більбао», - заявив економіст.

Нагадаємо, раніше Олексій Кущ представив податкову реформу, розроблену економічною платформою сили «Перемога Пальчевкого». Її мета – зниження податкового тиску на простих людей.