Стало відомо про те, що примарні гонщики захопили маршрутку в Києві.

Таким чином, повідомляється, що в столиці молоді хлопці вирішили розважитися, і викрали маршрутку. Очевидці спочатку подумали, що водій був під наркотичним сп'янінням, так як їхав жовтий "Богдан" з перевищенням швидкості, з диким траєкторіях і ледве не розбив припарковану машину.

Киев, пьяные покатушки на маршрутиновке улица Терехина, сегодня около 19:30, похоже Водитель и второй человек...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 26 juli 2020

Очевидці одразу ж дістали смартфони, і почали знімати те, що відбувається на камеру. Після цього, ролик був показаний патрульним, на ньому чітко були видні вуличні гонки, так як відбувалося це все посеред білого дня. Через пару хвилин копи затримали порушників, ними виявилися два хлопця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

вони викрали Маршрутку. Цей проїзд їм буде коштувати точно дорожче 8 грн.

Поки що це вся інформація, яка є в мережі і стосується цієї справи. Офіційних коментарів поки що ніяких немає.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.иа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.