У Печерському районному суді Києва зафіксували спалах коронавіруса.

Зараз проводять тестування на COVID-19 всіх контактних осіб працівників суду.

Для забезпечення кожному доступу до правосуддя, суд продовжує працювати в штатному режимі.

"Повідомляємо учасникам судових засідань та відвідувачів суду, у працівників Печерського районного суду міста Києва підтверджений діагноз COVID-19... Вирішується питання про проведення дезинфікуючих і профілактичних заходів в суді", - повідомляє портал "Судова влада України".

В райсуді просять з розумінням поставитися до тимчасових профілактичним заходам, які пропонують громадянам скористатися можливістю подати свої заяви і звернення в суд через поштову скриньку суду.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Просимо утриматися від участі в судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашого обов'язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, що у Львові пішла з життя 70-річна Галина Михальчук - голова лабораторного центру міста, яка до того займала посаду завідуючої санітарно-гігієнічним відділом СЕС Франківського району. Про це стало відомо з повідомлення лікаря-інфекціоніста Наталії Тімко - головного епідеміолога Області.

Наголошується, що причиною смерті керівниці лабораторії став коронавірус.

“Її життя забрав коронавірус…Могла ще жити, працювати, втілювати в життя плани… Не судилося. Була для людей мудрим наставником. Давала поради, настанови. Любила свою роботу. Любила життя. Це 127 смерть на Львівщині від коронавірус. Скільки їх ще буде?” – написала Тимко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Тести на covid-19 дають збій, Моз б'є тривогу: "Коли береться мазок..."

Також портал «Знай.uа» писав Безробіття після карантину: українцям склали список найбільш затребуваних вакансій

Також портал «Знай.uа» писав, що Замучена карантином Валевська прорвалася до фанатів: "Прямо зараз"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw