25 липня в лютеранській церкві Святої Катерини в Києві попрощалися з волонтером і керівником громадської організації "Будинок милосердя" Олексієм Кучапіним.

На церемонії вперше було озвучено зміст передсмертної записки Кучапіна, знайденої біля його тіла.

В записці загиблий написав, що його попереднє життя було «негарним, неправедним», потім він змінився, але в останнім часом йому знову не вдавалося бути хорошою людиною.

"Я виріс без батька на вулиці і мені кожен день доводилося робити вибір між злом і добром. Частіше я вибирав зло. Сподіваюся, бог мене помилує заради Ісуса", – було в записці.

Тіло волонтера Олексія Кучапіна, який зник ще 16 липня, знайшли тільки через шість днів в квартирі в Дніпровському районі Києва.

Раніше поліції заявили про відсутністьа насильницької смерті волонтера Кучапіна.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Олексій Кучапін був відомим волонтером, який допомагав бездомним, сиротам, особам з інвалідністю та людям похилого віку. За словами друзів, останнім часом він займався розслідуванням справ, пов'язаних з торгівлею дітьми, і намагався допомогти вирватися з рабства дівчаткам-сиротам.

Друзі та дружина відомого волонтера, що займався допомогою безхатькам та дітям, яких продавали у сексуальне рабство, не вірять у самогубство Олексія Кучапіна.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Закарпатті психічно хворих залишили без їжі, волонтери благають про допомогу - нещасні й виснажені

Також портал «Знай.uа» писав, що Харків'яни захопили благородним вчинком: "Безпритульні теж хочуть їсти"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Буковині пропав сивий худорлявий чоловік – рідні не знаходять собі місця

https://www.youtube.com/watch?v=AnQKWE1wSp4