На Київщині безвісти зникла дитина. Про це розповіли у Службі розшуку дітей, повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що розшуком неповнолітнього займається Миронівський відділок поліції. Хлопчик 24 липня, близько 13:00, самовільно пішов з території Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Оберіг", розташованого на вулиці Миру в селі Ємчиха Миронівського району, та досі не повернувся.

Розшукуваний – 14-річний Грегуль Руслан, вихованець Центру соціально-психологічної реабілітації. За даними правоохоронців, міг податися до міста Фастова. Раніше його вже неодноразово розшукували правоохоронці.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

За інформацією, наданою поліцією, хлопчик виглядає старшим за свій вік – на 15-16 років. На зріст - 170 см, середньої тілобудови, із круглим обличчям, зеленоокий. Брови прямі, темні, волосся коротко стрижене темно-русявого кольору.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

На момент зникнення був одягнутий у шорти чорного кольору з білими смугами по боках та чорну футболку із малюнком вовка на грудях. На ногах – кросівки синього кольору із білою підошвою.

Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих із проханням повідомити про місце перебування хлопчика у разі наявності такої інформації.

Нагадаємо, що в Кривому Розі розшукують двих чоловіків, які пограбували магазин шуб. За словами власниці магазину двоє невідомих чоловіків у медичних масках і кепках увірвалися в магазин "Мегамех", за адресою Гагаріна, 21, у понеділок, 20 липня, о 03:15. Вони виламали дві пластикові двері на вході і змогли винести 14 дорогих норкових шуб.

Як повідомляв портал Знай.uа під Дніпром розшукують 66-річного чоловіка, який зник кілька днів тому. Він є жителем села Дерезоватое Синельниківського району Дніпропетровської області. Рідні розповіли, що він пообідав у вівторок з ними, потім взяв велосипед і поїхав у невідомому напрямку.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю. Мати дівчинки вже близько тижня вживає алкогольні напої і зовсім не піклується про дитину.