Про це в ефірі одного з телеканалів сказав політолог Вадим Карасьов, коментуючи виступ Дубинського на праймеріз «Слуг народу».

Він нагадав виступ Дубинського на праймеріз, коли той описав «медіа-кілерство» Кличка на «1+1» і запропонував почати війну компроматів з допомогою правоохоронців.

«Там сидів Президент, Разумков, Шмигаль, Єрмак. Всі сиділи, але ніхто нічого не сказав, що як це так – при чому ми тут до Києва? При чому ми до правоохоронних органів? Нові обличчя, нова політика, нові люди, з «чистими помислами і руками», а фактично методи попередніх президентів використовують. І Порошенко любив це, і Янукович теж любив», – підкреслив Карасьов.

За словами експерта, найближчим часом можна очікувати атаки на Кличка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як відомо, раніше блогер Олена Монова на своїй сторінці Фейсбук з посиланням на канал DubinskyPro опублікувала відео з праймеріз кандидатів у мери Києва від «Слуги народу». На опублікованому відео під час свого виступу у присутності Президента України Зеленського, спікера Верховної Ради Разумкова, голови Офісу Президента Єрмака і Прем'єр-міністра Шмигаля, нардеп Олександр Дубинський заявляє, що він обговорював з Президентом використання силового ресурсу на київських виборах проти Кличка.

«Поки ви зараз бачите опитування, де у нього 40%, а у нас – 7%, це просто тому, що ми не почали наступати. І як тільки ми почнемо і будемо робити це однією командою, ви побачите, як він попливе. А якщо ще будуть підніматися ці кримінальні справи, про які ми з Володимиром Олександровичем (Зеленським – ред.) говорили, я думаю, що він навіть не доживе до виборів», – сказав Дубинський.

Також нардеп нагадав історію вересня минулого року, заявивши сидять у залі Президенту та спікеру Верховної Ради, що особисто вів дискредитує інформаційну кампанію проти Кличка на «1+1».