На сторінці vehicles.exclusive в Instagram розмістили ролик, на якому видно, каки єлитный кортеж проїхав по зустрічній в центрі Києва.

Як видно на відео, кортеж із двох преміальних автомобілів – Mercedes G-class і Toyota Land Cruiser 200 порушує ПДР і проїжджає по зустрічній і робить це прямо перед авто поліції.

У запису до відео зазначено, що подія сфотографували біля стадіону "Динамо".

З боку правоохоронців на патрульним Toyota Prius немає ніякої реакції.

Автомобілі повільно виїжджають на зустрічну смугу і за нею ж продовжує рух, а Ддугие учасники руху, щоб уникнути аварійної ситуації на потенційно небезпечних умовах сповільнюються і пропускають порушників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині сталося жахливе ДТП, в результаті якого загинуло двоє людей і ще один поранений.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 липня на Львівщині сталася смертельна аварія. Повідомляється, що аварія сталася близько 13:45 в Угерську біля Стрия. На місце події оперативно прибули наряд поліції і бригада швидкої допомоги.

З'ясувалося, що водій Infiniti виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Nissan. Після цього "японець" врізався в автомобіль Peugeot Partner. Крім того, уламками розбитих авто була пошкоджена Mazda.

Прибулі на місце події медики встановили, що в результаті ДТП від численних травм загинуло дві людини. На жаль, врятувати їх не вдалося. Також отримала травми пасажирка другого авто – її госпіталізували.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що На Прикарпатті поїзд зніс самовпевненого "шумахера" на автомобілі — думав проскочити

Раніше також портал «Знай.іа» писав, що Під Дніпром "копійка" перетворилася в залізний труну — тіла діставали з купи металу

Також портал «Знай.іа» писав, що Чернівчанка на евробляхе збила дітей на велосипедах, все дуже погано

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw