Столичний бізнесмен, віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан став жертвою нападу кілерів. Його розстріляли на очах у семирічного сина, повідомили в сюжеті телеканалу ICTV.

Наголошується, що бізнесмен прямував з дитиною до себе на дачу, розташовану в селі Артемівка у Бориспільському районі Київської області.

Коли його автомобіль під'їхав до залізничного переїзду, з кущів біля дороги вибігли невідомі люди, які відкрили вогонь з автоматів.

Плекан отримав при цьому щонайменше чотири поранення, однак йому вдалося продовжити керувати машиною: він звернув з дороги в поле, проїхавши близько трьох сотень метрів, і встиг зателефонувати дружині.

Дитина дивом уціліла. Вбивці, що наздогнали авто, наказали хлопчикові втекти з місця злочину – той кинувся додому і розповів про все матері. Він показав, де залишив пораненого батька, проте до приходу допомоги чоловік помер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За словами вдови, її покійному чоловікові постійно погрожували розправою, але він не реагував на загрози.

У поліції кажуть, що вже мають у своєму розпорядженні оперативні напрацювання, і найближчим часом розпочнуться «гучні затримання фігурантів злочину».

Нагадаємо, що у Полтаві введена спецоперація "Грім".

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати - перші подробиці