Полтавського терориста, який взяв у заручники полковника поліції Полтавської області, не допустять до Києва. Про подробиці події розповідає Telegram-канал Pavlovsky News.

Повідомляється, що Роман Скрипник, який кілька годин тому взяв в заручники поліцейського і погрожував правоохоронцям гранатою, прямує в Київ. Він пересувається на наданому автомобілі ВАЗ-2115 з незавантаженими дорогах області. За інформацією від поліції зловмисник направляється в столицю.

Роман Скрипник із заручником / фото: відкриті джерела

За словами губернатора Полтавської області Олега Синегубова, правоохоронці готові до різних варіантів розвитку подій. У їх числі – використанням силового сценарію. Зловмисник Роман Скрипник переміщається поки що всередині області по путівцях і не несе загрози для інших автомобілістів.

Відомо, що терорист висунув свої вимоги – не садити його в тюрму і не притягати до кримінальної відповідальності. Однак в обласній адміністрації Полтавщини заявили, що його вимоги не можуть бути виконані.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім цього у розпорядження Telegram-каналу потрапило фото, на якому можна розрізнити обличчя зловмисника – він стоїть у коричневій куртці.

Роман Скрипник (в куртці) із заручником / фото: Pavlivsky News

Раніше стало відомо, що полтавський терорист був засуджений за двома статтями кримінального кодексу:
- стаття 185 «Крадіжка»;
- стаття 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Журналісти знайшли соціальні мережі Романа Скрипника і кілька фотографій зі служби:

Роман Скрипник / фото: соцмережі

Роман Скрипник / фото: соцмережі

Роман Скрипник / фото: соцмережі

Роман Скрипник / фото: соцмережі

Цитати зі сторінки Роману Скрипкіна / скріншот

Нагадаємо, що у Полтаві введена спецоперація "Грім".

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати - перші подробиці

Також «Знай.ua» писав, що У Луцьку влаштували "шоу" з БТР і гранатами при взятті терориста Максима Кривоша - Геращенко відповів на головне питання