У Києві на одній з жвавих вулиць був помічений неадекватний громадянин, який влаштував перегони з низьким стартом по зустрічній смузі дороги. Про це повідомили в співтоваристві «Х**вий Київ» в месенджері «Телеграм».

Повідомляється, що неадеквата помітили на вулиці Ярославів Вал.

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, відео
Скрін, відео

«Це ще що за нове шоу? Забіги по зустрічній посеред ночі?», - запитують автори повідомлення, публікуючи відповідну відео.

Вони відзначають, що подібні розваги можуть бути вкрай небезпечними для життя.

«Чувак явно націлився на здобуття премії Дарвіна!», - дивуються в співтоваристві.

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

«На ЯрВалу пильно стежив за спринтером», - пише користувач під ніком "Александр".

При цьому на опублікованих кадрах можна побачити двох патрульних поліцейських, які з цікавістю спостерігають за тим, що відбувається, але не робить ніяких дій, щоб зупинити «бігуна» на дорозі.

Нагадаємо, Знай писав, що дніпрянин, побив дівчину в маршрутці розповів свою версію конфлікту.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі пасажир без маски влаштував бійку в маршрутці.

Нещодавно Знай передавав, що Дніпрі нещодавно стався інцидент з масовою бійкою в маршрутці. Причиною конфлікту стала покупка двох квитків однієї пасажиркою, щоб ніхто поруч з нею не сів. Однак у інших пасажирів даний факт викликав обурення.