Очільнику "Центру протидії корупції" Віталію Шабуніну підпалили будинок. Про це він сам повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами активіста, виникнення пожежі передував вибух. Він зазначив, що завдяки щасливому випадку ніхто з його рідних і близьких не постраждав.

"Нас з дітьми не було, а батьки встигли вибігти. Слава Богу, сусідка почула вибух і побачила, як спалахнув вхід", - додає Шабунін.

Він підкреслив, що всього два тижні тому співробітники газової служби провели перевірку лічильника «блакитного палива» і всі з'єднання на газовій трубі, що виключає витік газу як причину вибуху.

Активіст також з сарказмом звернувся до замовників і виконавців підпалу, зазначивши, що тепер у нього ще більше мотивів для продовження його діяльності.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Скрін, Facebook Віталія Шабуніна

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

«Жах! Сволота кортить. Перейшли до радикальних дій, якщо просто облити брудом не виходить. Здоров'я і терпіння твоєї сім'ї і батькам!», «Це вже занадто... пиши, якщо можемо чимось допомогти. Ми точно будемо тримати цю справу на контролі в ТСК», «Жахливо. Скільки душі і праці вкладено в ваш будиночок. Треба вимагати розслідування і питання, як убезпечити себе в майбутньому від таких загроз. Пиши, як допомогти. Нехай Бог дає захист всій твоїй сім'ї та здоров'я», - пишуть українці в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, раніше Дві днепрянки згоріли живцем у жахливій пожежі - рідний дім став крематорієм.

Інцидент стався о 02:45 у вівторок, 7 липня, у місті Синельниковому на вулиці Якова Клочко. На гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов виклик про те, що на вказаній вулиці горить житловий будинок.

Як повідомляє портал Знай.ua Люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся серед автомагістралі

Знай.uа писав, що Франківський "шумахер" збив велосипедиста і дав по газам - замість машини знайшли жменьку попелу

"Водій невстановленого автомобіля на освітленій ділянці дороги скоїв наїзд на велосипедиста, а місце пригоди залишив і не надав допомогу потерпілому. 58-річного жителя смт Печеніжин близько опівночі доставили у медзаклад." - сказано в повідомленні поліції.