У Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники поліцейського, тепер він разом з ним направляється до столиці.

Про це повідомляє пресслужба поліції в Полтавській області.

Так, стало відомо, що у Полтаві чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники поліцейського, який приїхав на виклик. Правоохоронці ввели оперативний план "Грім" та намагаються впіймати злочинця.

Фото: пресслужба поліції в Полтавській області.


Стало відомо, що полтавський терорист їде в сторону Києва. За різними повідомленнями в ЗМІ, чоловік із заручником і гранатою їде на службовому автомобілі ВАЗ-2115 в бік Києва.

Полтавський терорист прямує о Києва


Нагадаємо, на вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір і погрожує співробітникам поліції гранатою.

Фото: пресслужба поліції в Полтавській області.


Правоохоронці оточили територію навколо адміністративного суду. З чоловіком, що загрожує підірвати гранату ведуть переговори.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот


На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку поліції області та Полтавського відділу поліції та інші спеціальні служби. Процесуальне керівництво здійснює Київська місцева прокуратура.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.

Також Знай.uа писав, що в Одесі на одному з пляжів загинув 12-річний хлопчик, який намагався втекти від охоронця.