Сьогодні зранку, у четвер, 23 липня, в столиці України тимчасово обмежили рух всього транспорту по вулиці Кіото, розташованому в Деснянському районі. Про це повідомили в Патрульній поліції Києва.

Причиною таких заходів поліції став невідомий предмет, залишений без нагляду, який може виявитися вибухонебезпечним.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Зокрема, правоохоронцям надійшло повідомлення про виявлення підозрілого пакету на зупинці громадського транспорту. Про це поліцейським повідомили перехожі, які вчинили знахідку.

Стурбовані громадяни вважали за краще викликати на місце знахідки поліцію, а не перевіряти пакет самостійно.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ділянку дороги в районі зупинки перекрили, туди нікого не пускають. На місці події очікують приїзду фахівців вибухотехнічної служби.

Після недавніх подій в Луцьку, коли терорист захопив автобус з пасажирами, по країні почастішали такі випадки. Найчастіше "мінерами" і загарбниками виявляються громадяни з психічними відхиленнями. Наприклад, подібний випадок стався 22 липня, в середу, в Харкові і 23 липня, в четвер, - в Полтаві.

Нагадаємо, Максиму Кривошу, який 21 липня захопив у Луцьку автобус, повідомлено про підозру в тероризмі, захопленні заручників, а також у незаконному зберіганні зброї, гранат і вибухонебезпечних речовин.

Як повідомляв портал Знай.uа, заручники після захоплення автобуса в Луцьку і затримання терориста Максима Кривоша знаходяться в нормальному стані.

Також портал Знай.uа писав, що сусіди луцького терориста Кривоша розповіли про постійні погрози.