Вранці, 23 липня, у київський ресторан "Велюр" народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка нібито нагрянули силовики. Подробиць від правоохоронних органів не надходило. Інформації на сторінці Тищенка в соцмережах щодо події також немає.

Ресторан нардепа раніше неодноразово опинявся в центрі уваги. Зокрема, в мережі з'явилася публікація, де "Велюр" запрошував відвідувачів розважитися в нічний час, незважаючи на карантинні обмеження у столиці. Про обшук повідомляє Obozrevatel.

Пізніше в ресторані, що належить нардепові, уточнили, що силовики нагрянули не до них, а в заклад, розташований поруч.

Пізніше в прес-службі поліції Києва повідомили, що Слідче управління Київської області проводить слідчі дії на території поруч з рестораном "Велюр".

"Слідче управління Київської області проводить слідчі дії на території поруч з рестораном "Велюр", але це не має ніякого відношення до ресторану "Велюр", – відзначили там.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фото: Obozrevatel
Фото: Obozrevatel

Раніше журналісти зняли, як у заклад "Велюр" на Льва Толстого, належить Тищенку, приїжджають політики і представники олігархів. Однак Микола Тищенко спростував інформацію про те, що "Велюр" працює всупереч запровадженому в Україні карантину.

Микола Тищенко, скріншот відео
Микола Тищенко, скріншот відео

Однак, пізніше Тищенко змінив свою позицію щодо скандалу з його рестораном, подякувавши журналістам за розслідування. Також народний обранець заявив, що ресторан "Велюр" сплатить штраф, якщо порушення в його роботі в карантин дійсно були зафіксовані.

Нагадаємо, 15 липня в мережі з'явився ролик за участю народного депутата від фракції "Слуга народу" Миколою Тищенко. У ньому скандальний нардеп демонструє свої вміння сідницями в машині під хіт співачки Насті Каменських "Попа, як у Кім".

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Тищенко, який нещодавно очолив партійний осередок в столиці, не зміг відповісти на питання, чому його ресторан "Велюр" працює до ранку всупереч карантинної заборони на роботу закладів громадського харчування після 23:00.

Також портал Знай.uа писав, що у середу, 15 липня, під будівлею Кабінету міністрів України ресторатори провели акцію протесту.