У Києві виявили бездиханне тіловолонтера, який раніше вважався безвісти зниклим - Олексія Кучапіна. Про це розповіли в столичній поліції.

Наголошується, що про зникнення чоловіка стало відомо ще 16 липня – у той день він пішов з дому і більше на зв'язок не виходив. Напередодні він розповів знайомим, що збирається виїхати з Києва, скориставшись сервісом поїздок BlaBlaCar.

Однак після того, як чоловік перестав відповідати на дзвінки, його оголосили в розшук. Його труп був знайдений в приміщенні орендованої квартири в Дніпровському районі столиці.

На трупі, за даними правоохоронців, немає ніяких явних слідів насильницької смерті. Встановити, що ж стало причиною загибелі волонтера, повинні судмедексперти.

За інформацією друга і однодумця загиблого священика Захарії Керстюка, зникнення і загибель чоловіка можуть бути пов'язані з його активістської діяльністю. Після того, як телефон волонтера перестав відповідати на дзвінки, його номер був видалений з усіх закритих волонтерських груп в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Оскільки у справі з'явилися нові подробиці, поліція перекваліфікувала його за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з попередньої позначкою про природної смерті.

Нагадаємо, що більше двох тижнів розшукують 52-річну харків'янку Оксану Коломієць. До пенсії жінка працювала медсестрою. Відомо, що 6 липня в дві години дня вона пішла зі своєї квартири по проспекту Перемоги, 66. Останній раз її бачили в день зникнення в пункті прийому вторсировини (збирала і здавала пляшки) біля супермаркету на проспекті Перемоги. За день жінка з'явилася там кілька разів. При цьому вона була сильно п'яна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Вінницькій області розшукали шістнадцятирічну Наталію Кателян, яка пропала і не виходила на зв'язок близько трьох діб. Як виявилося потім, дівчина застрягла у лисячій норі, і не могла самостійно звідти вибратися.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві рідні оголосили в розшук Віталія Казимко. Повідомляється, що він пропав 18 липня в районі бульвару Перова. Чоловік приїхав на Воскресенку для ремонту автомобіля ГАЗель. Через деякий час він виїхав на велосипеді з території стоянки і безслідно зник.