Мер Києва Віталій Кличко розповів, що в Києві відновлюється робота шести муніципальних санаторних закладів для дітей.

Про це мер столиці повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"21 липня ми відновлюємо роботу шести муніципальних санаторних закладів для дітей. І з 27 липня столичні діти, які цього потребують, зможуть почати реабілітацію та лікування. Цей тиждень потрібен санаторіям для оформлення путівок дітям", – написав Кличко.

Він також звернув увагу, що обов'язкова умова роботи санаторіїв - заповненість на 50%, вони будуть працювати з дотриманням суворих санітарних правил і регламентів.

Також Кличко повідомив, що у цьому році в Києві планується відкрити ще два відділення реабілітації для дітей: в санаторії “Лісова поляна” (для реабілітації дітей з кардиоревматологическими захворюваннями) і в санаторії “Ялинка” (для дітей з ендокринологічними захворюваннями).

Нагадаємо, що на початку липня у зв'язку з пом'якшенням карантину Міністерство охорони здоров'я України дозволило перейти до наступного етапу ослаблення карантину Києву.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Соличные влади дали дозвіл на відновлення роботи кінотеатрів, музеїв, театрів, басейнів та інших розважальних комплексів.

Про це 6 липня йдеться на сайті Моз.

Моз виключив Київ зі списку регіонів, яким забороняється послаблювати карантинні обмеження через епідеміологічної ситуації з коронавірусом.

Наприклад, у Києві дозволили ресторанах і кінотеатрах працювати всю ніч. А також їм дозволили роботу після 22:00. З дотриманням санітарних норм.

Робота розважальних закладів та проведення культурно-масових заходів, як і раніше обмежена до 22:00.

Також портал Знай.uа писав, що Ослаблення карантину не світить: МОЗ назвало регіони, які не готові до зняття обмежень
Раніше портал "Знай.uа" писав, що Вибори мера Києва: Кличко не рятує панічний ремонт доріг, рейтинг Пальчевського зростає з кожним днем
Також портал Знай.uа писав, що Не тільки метро: Ляшко назвав головні джерела вірусу в Україні

https://www.youtube.com/watch?v=MYASgTM_Tv8