У Києві, у столичному зоопарку, надали допомогу незвичайному «клієнтові» - крихітному дитинчаті кажана. Про це сам зоопарк повідомив на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що не так давно працівникам зоопарку випало знайти дитинчат кажана безпосередньо на вулиці міста, малюки лежали на бруківці.

Оглянувши маленького знайду, працівники зоопарку переконалися, що він цілком здоровий та не має ушкоджень. Тваринку залишили у реабілітаційному центрі у компанії інших, таких же, як і він, рукокрилих знайд.

У столичному зоопарку розповіли, що крихітне кажанятко годують молоком, однак не уточнили, якого походження, попередивши тільки, що годувати цих істот коров’ячим молоком категорично заборонено – тваринка може не пережити такого частування через його високу жирність. Також до його раціону входять комашки.

Потроху малюк самотужки намагаються навчитися літати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Співробітники зоопарку наголошують, що зазвичай дитинчат тварин не радять брати на руки, однак маленькі кажанята ризикують не вижити без допомоги з боку людини. Разом із тим, бажаючим допомогти кажанятам варто пам’ятати – їх не можна чіпати голими руками. Замість цього посадіть тваринку в картонну коробку із пляшкою теплої води, щоб обігріти крихітку. Для допомоги зверніться до спеціаліста, який порадить, як зарадити малюкові.

«У сусідському сіннику живуть кажани. Коли ми з сусідкою ввечері сидимо на лавці, кажани вилітають на полювання. Раніше ми їх боялись, але згодом зрозуміли, що вони цілком безпечні. За їхнім полюванням цікаво спостерігати», - зазначають у коментарях до повідомлення зоопарку українці.

Нагадаємо, собачка з крильцями: діти притягли додому "потойбічне" цуценя, у батьків відібрало мову. Діти підібрали цуцика на вулиці, але то був зовсім не цуцик.