Сьогодні, в середу, 22 липня, стало відомо, що з дитячого закладу, розташованого на Троєщині в Києві, втекла неповнолітня вихованка. Про зникнення дівчинки повідомили у Деснянському управлінні поліції.

Наголошується, що дитина здійснила втечу рано вранці у вівторок, 21 липня, близько 7:45-8:00.

В результаті 17-річна Катерина Рєзнікова була оголошена в розшук по Деснянському району столиці і по всьому Києву.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Катерина Рєзнікова

Відомо, що дівчина ще вчора за власним бажанням, нікому не повідомивши про свої наміри, покинула будівлю Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей №1, розташованого в Києві, і досі не повернулася і не дала про себе знати.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

В момент втечі дівчинка була одягнена в чорні джинси і такого ж кольору кофту. На ногах взуті чорні кросівки. Куди вона могла поїхати, в правоохоронних органах не здогадуються.

У дівчинки довге темне волосся, темні очі, обличчя овальної форми. Ніс прямий, брови темні, широкі. Виглядає 17-річна втікачка трохи старше свого віку, приблизно на 18-20 років.

Правоохоронці просять усіх, кому що-небудь відомо про місце можливого знаходження 17-річної Катерини, повідомити по гарячих номерами телефону поліції або по спецномеру 102.

А тим часом раніше Знай писав про самогубство 13-річного школяра на Житомирщині. Хлопчик довгий час говорив батькам, що хоче піти з життя. Він повідомляв, що його тут бути не повинно. Нещодавно він узятий батьківську рушницю і вистрілив у себе. При цьому він пішов з дому в покинутий бункер часів Другої світової війни. Батьки кинулися шукати дитину вже через кілька годин після його зникнення і знайшли в покинутій будівлі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі поліцейська вчинила самогубство на робочому місці. 30-річна жінка вистрілила собі в голову з табельного пістолета в кабінеті. Її колеги виявили, коли вона була ще жива і відправили в лікарню, але там лише зафіксували смерть.

Нещодавно Знай передавав, що на Одещині молодик скоїв самогубство, яке описав у власній книзі.