Вчора, 20 липня, співробітниками "Муніципальної варти" та інспекторами КП "Управління впорядкування міста" була проведена ліквідація нелегальної діяльності скотобійні в Ірпені.

Про це повідомляється на сайті "Муніципальна Варта Ірпінської міської ради".

Незаконний забійний пункт був виявлений під час реагування на звернення, в яких йшлося про незаконне зливі стоків по вулиці Центральна, 30 в Ірпені.

Серйозні порушення були виявлені при перевірці інформації, яка надійшла на гарячу лінію першого заступника Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нелегальна бійня, м'ясо з якої продавали на місцевому ринку, як виявилося, функціонувала досить довгий час. Отриманою продукцією торгували на центральному ірпінському ринку.

Худобу забивали в абсолютно непридатних для цього місцях. Весь технологічний процес забою тварин, а також розділу туш здійснювали в жахливих антисанітарних умовах, при цьому, порушуючи елементарні гігієнічні норми.

На даний момент інформація про походження тварин для забою невідома. Зауважимо, що перевезення сільськогосподарських тварин без дозвільних документів можливо лише в межах одного району.

Мешканці Ірпеня ризикують придбати на місцевому ринку м'ясо хворих і навіть мертвих тварин. Крім гострих кишкових інфекцій, якими існує небезпека захворіти, може виникнути таке смертельне харчове отруєння як ботулізм.

Зараз у справі розбираються відповідні органи. Матеріали були направлені до Ірпінського відділу Національної поліції та Ірпінського міського відділу Держпродспоживслужби.

Раніше портал "Знай.uа" писав, як Українські медики хочуть запровадити обов'язкову вакцинацію: подробиці
Також портал "Знай.uа" писав, що В Україні стрімко подорожчали продукти: нові ціни здивують кожного
Також портал "Знай.uа" писав, що Чернівчанам впарюють гнилі кавуни з нітратами - розрізала, а там...
https://www.youtube.com/watch?v=tpZlziBtR00