У Києві біля метро Мінська стався вибух. Інцидент стався в середині дня. За попередньою інформацією там була виявлена невідома і нічийна сумка. Інформації про постраждалих немає. Про це повідомили Телеграм-канали.

Перед цим вхід в метро і прилеглу територію обгородили і евакуювали всіх. Правоохоронці виявили там ту дивну сумку.

Віталій Кличко розповів про вибух у метро Мінська Фото: скріншот

Як виявилося, вибух був ініційований вибухотехніками-правоохоронцями. У сумці дійсно були вибухові пристрої. Вони були розміщені між автомобілями на ринку «Мінський». Про це вже повідомив Віталій Кличко у власному Телеграм-каналі.

Автокиоски, в яких заклали вибухівку Фото: PerepichkaNews

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Він написав, що близько полудня невідомий повідомив, що на ринку на станції Метро Мінська два заміновані автокиоска. Правоохоронці перевірили і виявили два саморобні вибухові пристрої. Взырвчатку знищили на місці інциденту.

Варто відзначити, що у Луцьку сьогодні 21 липня дивний чоловік захопив автобус повний людей. За його словами, там є діти і вагітна жінка. Він виступив проти системи і висунув не менш дивні і плутані вимоги. Інцидент стався близько 9 годин ранку. Чоловік захопив автобус з пасажирами і повідомив про це в поліцію.

Після цього правоохоронці оточили центр міста, а також військову техніку підігнали до місця подій. Фахівці з лав правоохоронців почали вести переговори з терористом. При цьому чоловік продовжував активно писати пости в соціальних мережах. До забороненої в Україні Вконтакте він опублікував вимоги, які потім повторив у Twitter.

У черговому зі своїх постів він виступив проти системи і зажадав, щоб всі олігархи написали визнання, що вони терористи в законі. Він висунув вимоги і до президента Зеленському. Він повинен записати відеозвернення з текстом "Фільм "Земляни", дивитися всім". Також чоловік розповів, що це не єдиний захоплений об'єкт і вибухівка є ще в одному місці. Вона вибухне незалежно від того, буде він живий чи ні.