За прогнозом Укргідрометцентру, 21 липня вдень у Київській області очікується гроза. Оголошено І рівень небезпеки, «жовтий».

Так само грозу передає і Синоптик:

"Незважаючи на ясний ранок, в решту дня погода буде похмурою. Практично весь день пройшов без опадів, а до вечора може початися дрібний дощ".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Наприклад, ураганна злива вже пронеслася по столиці.

Очевидці почали ділиться в мережі наслідками негоди. Телеграм-канали вже рясніють різноманітними фото і відео зливи, яка обрушилася на Київ.

"У Києві злива затоплює вулиці. Дерева падають на машини.На Борщагівській дерево впало на авто і перекрило дорогу",- повідомили в Телеграм-каналі "Київ Зараз".

Варто відзначити, що ще зранку синоптики давали зовсім інший прогноз, запевнивши, що опади пройдуть повз Київської області. Втім, у Вишгороді зараз гроза і дощ тривають вже близько пів години. Відгриміло й у Бучі. А ось у Фастові небо трохи нахмарилось, але дощу поки що немає.

Так само, 21 липня, в західних і північних областях України пройдуть дощі з грозами, на решті території країни очікується суха і тепла погода. Максимальна температура повітря вдень - +32 градуси, передає Укргідрометцентр.

Так, на заході країни синоптики прогнозують опади у вигляді дощу з грозами. Денна температура повітря в регіоні - 24-28 градусів тепла. У східних областях у цей день без опадів, вдень стовпчики термометрів покажуть 26-29 градусів з позначкою "плюс".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хмельницький "поплив" після зливи - дороги і ринки затоплені, ягоди плавають в калюжах

Як повідомляє портал «Знай.ua» Синоптик розповіла, яким областях України готуватися до дощу 21 липня

Також «Знай.ua» писав, що Погода на 21 липня для всієї України: стихія обрушиться відразу на кілька областей