Народний депутат від партії «Слуга народу» Микола Тищенко збирається балотуватися в мери Одеси. Свої слова він підкріпив тим, що він є людиною команди президента і буде працювати там, де його зусилля потрібні найбільше.

зокрема, Тищенко не виключив, що може стати кандидатом в мери Одеси. Однак сам нардеп зазначив, що зробить це, якщо на такий крок піде Зеленський і вибере його. Про це пише Рубрика.

Тищенко заявив, що ще не знає про нових креативних стратегіях президента Зеленського, але покладається на нього. Якщо він прийме рішення, то Тищенко буде працювати в Одесі. Після цього він назвав Одесу своїм улюбленим містом №2, але не сказав, який улюблене місто під №1.

На прймериз, влаштованих партією «Слуга народу» щодо вибору кандидатури на посаду мера Києва Микола Тищенко виявився третім у списку після Олександра Дубинського та переможниці Ірини Верещук. Перед цим Микола Тищенко позиціонував себе, як можливого кандидата в мери столиці.

Варто відзначити, Знай писав, що в Києві пройшли масштабні обшуки в будинках сестри Миколи Тищенка і Дениса Комарницького. Їх підозрюють у розкраданні бюджету міста. правоохоронці вилучили техніку та інші можливі докази відмивання великої суми. Чиновників і нардепів підозрюють у відмиванні 17 мільярдів гривень через фірми, які вже не один раз потрапляли в скандали і журналістські розслідування.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно Знай повідомляв, що в мережу потрапило відео, на якому нардеп Микола Тищенко танцює тверк п'ятою точкою. Це відео стало подразником для громадськості, а відомі особистості побачили в цьому «російський світ». Андрій Кокотюха вибудував логічний ланцюжок і прийшов до висновку, що ж*па Тищенко в кадрі – це колаборація і «російський світ».

Знай передавав, що Ірина Верещук після перемоги на праймеріз і хвилі хейта проти неї розповіла про свої переваги. Кандидат в градоначальники столиці зазначила, що першою перевагою є те, що вона жінка. Верещук вважає, що на керівні посади потрібно вибирати жінок. Перевагою Верещук вважає і «окупацію» влади монобольшинством Зеленського – президент, уряд, депутати та мери міст.