У ньому він розкритикував інтерв'ю спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

«народ виноват». как обычно:(

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 20 juli 2020

«Прочитав відповіді Разумкова. Він пише, що «крива» падіння завжди характерна для будь-якої влади. Ну, звичайно, в нашій країні, де будь-яка влада: зелена, синя, червона «має» свій народ протягом тридцяти років. Тільки перед виборами ви нам нічого не розповідали, що будете падати так стрімко», - обурюється успішний підприємець.

Також громадський і політичний діяч висловив невдоволення тим, що влада не стримала свою передвиборну обіцянку справедливо покарати корупціонерів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Ви нам розповідали, що він поганий, він буде сидіти у в'язниці. Всі інші корупціонери теж, а виявляється вони чудово себе почувають. Ще краще, ніж раніше. А Петя взагалі розквітає буйним цвітом. Скоро буде, як «Кучерява Сью» - частина друга. Вже й забули, що він крав на тлі нових зелених чоловічків. Ось ці страшніше, ніж ті, які були в Криму», - резюмував А. Пальчевський.