У Києві на Шулявському мосту почали їздити машини по свіжому асфальту.

Про це повідомив "Київ Оперативний".

Так, стало відомо, що в неділю, 19 липня, в Києві на Шулявському шляхопроводі водії почали їздити на тільки що укладеного асфальту, незважаючи на встановлені комунальниками огорожі.

Скріншот з відео


"Оце кайф - їздити по асфальту, який ще навіть не встиг застигнути. Хтось дуже "кмітливий" посунув загородження, і всі помчали", - йдеться в описі до відео.

На відео видно, як машини проїхали через невеликий отвір в огорожі і заїхали один за одним з мосту на свіжий асфальт.

Ото кайф - їздити по асфальту, який ще навіть не встиг застигти. Хтось дуже «кмітливий» посунув загородження і всі помчали🙈🙈

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 19 juli 2020

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Раніше повідомляломя, що в Києві на Шулявському мосту почали масштабне асфальтування. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в Facebook.

"Основні роботи шляховики здійснюють у вихідні, щоб створювати менше незручностей для мешканців столиці. Крім вкладення верхніх шарів асфальту на шляхопроводі, у з'їздів з нього перекладають інженерні мережі, монтують нові опори освітлення, приводять в порядок підземний пішохідний перехід, здійснюють благоустрій прилеглої території", - розповів градоначальник.

Друзі! На Шулявському шляхопроводі розпочали масштабне асфальтування. Основні роботи дорожники здійснюють у вихідні, щоб створювати менше незручностей для мешканців столиці. Крім вкладання верхніх шарів асфальту на шляхопроводі, біля з’їздів з нього перекладають інженерні мережі, монтують нові опори освітлення, приводять до ладу підземний пішохідний перехід. Здійснять благоустрій прилеглої території.

Geplaatst door Кличко - мер op Zaterdag 18 juli 2020

До речі, столична влада вирішила направити приголомшливу суму понад 184 мільйонів на будівництво 5-кілометрової велодоріжки. Відповідне розпорядження підписав особисто київський голова Віталій Кличко.

Ця велодоріжка має всі шанси потрапити в топ найскандальніших інфраструктурних об'єктів, приєднавшись до так і недобудованого Шулявського шляхопроводу, вартість якого з обіцяних 600 млн зросла до 1,2 млрд, і скляного "подарунок" до Дня Києва понад 400 млн який відкрили, навіть не ввівши в експлуатацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше День народження у Кличка - чарівна підбірка для мемів: "піс*ка", чарівні пенделі, "тольтаризм" і сенсація

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко через корумповану КП зливає дорожні тендери фірмі Микитася, - ЗМІ

«Знай.uа» писав, що Кличко і Комарницький через підозрілі фірми вивели мільйони на будівництві Подільського мосту, - ЗМІ