Син чинного мера Києва Віталія Кличко під час святкування Дня народження батька заявив, що має намір балотуватися цьогоріч на місцевих виборах.

Читайте Знай у Google News!

Про це на сторінці у соціальній мережі фейсбук написав Віталій Кличко.

Мер Києва Віталій Кличко у неділю, 19 липня, відзначає свій день народження. В цей день він вирішив розповісти про подарунок, який йому зробив його дорослий син.

"Старший син Єгор зробив мені подарунок на День народження. Сказавши, що йде в мери Києва! Благословивши його, звичайно", - написав Кличко опублікувавши зворушливе фото з сином.

У коментарях під заявою мера столиці користувачі мережі зворушливо відреагували на таке повідомлення. При цьому українці залишили багато привітань для Кличка під фото з сином.

"Який дорослий! З Днем Народження! Нехай мрії збуваються", "Коли батько справжній приклад для дітей! З Днем народження! Многая літа", " Многая літа, пане Віталію! А син - красень!", "Від особового складу Муніципальна Варта Києва , Муніципальна охорона та від себе особисто, вітаю Вас з Днем народження! Бажаємо Вам здоров’я та натхнення у нашій спільній справі - робити рідне місто Київ кращім у всіх аспектах. Разом до Перемоги! Служимо громаді Києва! P. S. Єгор - козак міцний, тож ми запрошуємо його взяти приклад з батька та вступити до лав Муніципальної Варти Києва. Одностроєм забезпечимо", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Скріншот

Скріншот

Старший син Єгор зробив мені подарунок на День народження. Сказав, що йде в мери Києва! Благословив його, звичайно :)))

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Geplaatst door Віталій Кличко op Zondag 19 juli 2020

До слова, раніше мер міста Віталій Кличко переплутав слова на черговому брифінгу, який пов'язаний з коронавірусом в Києві.

Замість того, щоб сказати слово «після» українською, він сказав: "піс*ка". Мабуть, мер Києва одразу зрозумів свою помилку, і почав хвилюватися, так як потім він не зміг вимовити слово «сенсаційних». В цей час, сурдоперекладач не подавала виду, і просто посміхалася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як українці відреагували на висунення Ірини Верещук в мери Києва.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко проколовся на "втомленому" Шулявському мосту.

Також Знай. ua писав, що день народження у Кличка - чарівна підбірка для мемів, "піс*ка", чарівні пендель, "тольтаризм" і сенсація.