Під Києвом невідомі викинули у сміттєвий бак новонароджену дитину, наразі експерти встановлюють причини смерті немовляти.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Так, нещодавно на Київщині у селищі Коцюбинське у сміттєвому баці знайшли тіло новонародженої дитини. Наразі немовля
направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube


Відомо, що до правоохоронців Ірпінського відділу поліції звернулися місцеві жителі та повідомили, що знайшли у сміттєвому баці тіло новонародженої дитини. На місце оперативно з'їхалися правоохоронці.

«Надійшло повідомлення на спецлінію 102, на місце події одразу прибули слідчо-оперативна група Ірпінського відділу поліції, працівники ювенальної превенції, експерти, кінологи, оперативники та дільничні офіцери поліції. Тіло новонародженого направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нещодавно, у Білій Церкві Київської області засудили дівчину, яка викинула з вікна новонароджену дочку. Про подробиці вироку розповідає прес-служба прокуратури Київської області.

Повідомляється, що ще в жовтні минулого року 21-річна дівчина народила дитину в домашніх умовах, проте нікому про це не розповіла. Відразу після пологів дівчина винесла на руках новонароджену дочку і викинула на вулицю з сьомого поверху.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За зрозумілих причин дитина не пережив польоту з такої висоти і загинув на місці від отриманих травм.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Також "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку нелегального садка у якої на руках померла дитина.

Нагадаємо, раніше Молодий українець повісився в прямому ефірі і звинуватив у своїй смерті поліцейських

Як повідомляє портал "Знай.uа" Жінконенависника і засновника "Чоловічого держави" Позднякова зарізали в Туреччині - ЗМІ

"Знай.uа" писав, що Харків'янка викинулася з вікна з немовлям на руках - стала відома деталь, яка все пояснює