Наглядач за Києвом Денис Комарницький, спільно з депутатом Миколою Тищенко і президентом "Укрбуд" Сергієм Кучером крадуть київський пісок. Про це розповіли у виданні "Сайт Олександра Дубинського".

Повідомляється, що Комарницький, Тищенко і Кучер заручилися підтримкою заступника директора Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Юрія Тації і з його допомогою займаються незаконним видобутком піску на земельній ділянці площею в 16,7951 гектара, якиа розташована в Голосіївському районі Києва по вулиці Промисловій.

На цій ділянці також є нерухоме майно, власником якого вказана територіальна громада Києва в особі Київської ради.

Вище зазначені особи, з допомогою підконтрольного підприємства "Мостбуд" незаконно передали земельну ділянку в оренду підряднику, який під виглядом проведення робіт видобуває і вивозить пісок з його подальшою реалізацією.

У ході розглядів суд зобов'язав компанію "Мостбуд" покинути дану ділянку у місті Київ. Не дивлячись на це Комарницький, Тищенко і Кучер, за допомогою чорного нотаріуса, змогли незаконно продати приміщення ще одній компанії.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто зазначити, що подібні дії не тільки є незаконними і завдають фінансового збитку бюджету, але й шкодять екології в столиці.

Нагадаємо, що у Хмельницькому депутати принесли в службовий кабінет голови Хмельницької ОДА Дмитра Габинета російський прапор, до якого були прив'язані свинячі язики. За словами депутатів, вдатися до таких неординарних дій спонукали спроби скандально відомого нардепа від "Слуги народу” Максима Бужанського внести зміни в закон про мову.

Як повідомляв портал "Знай.uа" державне бюро розслідувань разом з Департаментом контррозвідки СБУ затримали депутата Черкаської міської ради, який замовив вбивство заступника мера міста Черкас.

Також, "Знай.uа" писав, що голова Верховної Ради України Дмитро Разумков і голова комітету енергетики та ЖКГ парламенту Андрій Герус повинні забезпечити прийняття законопроекту №3658 по зеленій енергетиці з мінімальними поправками, щоб дотриматися умов підписаного раніше меморандуму між урядом та інвесторами.