Стало відомо про те, що пішов із життя колишній гравець київського «Динамо» і харківського «Металіст» Володимир Лозинський. Величезна втрата для всі х фанатів.

Таким чином, повідомляється, що легендарному захиснику було 65 років, останнім часом він боровся з важкою хворобою. Але вона виявилася сильніше його, і Володимира Лозинського не стало.

Владимир Федорович Лозинский (1955 - 2020). Вечная память.

Geplaatst door Святослав Сирота op Donderdag 16 juli 2020

Лозінський був вихованцем футбольної школи київського «Динамо», за який грав з 1975 по 1984 роки, практично 10 років. За цей час їм з командою вдалося виграти дев'ять титулів. У 1985 – 1986 роках грав у харківській «Металіст», потім виступав за клуби Другої ліги. Кар'єра у нього була приголомшлива.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На початку 2020 року, Володимир Лозинський очолив ветеранську збірну України, замінивши на цій посаді Анатолія Дем'яненка.

Про смерть легендарного футболіста написав Святослав Сирота на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Володимир Федорович Лозинський (1955-2020). Вічна пам'ять», - написав він у публікації.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що 9 липня в віці 83 років обірвалося життя футболіста Володимира Салькова, який спочатку став відомим як гравець донецького "Шахтаря" і двічі виграв з командою Кубок СРСР. Пізніше він продовжив успішну тренерську кар'єру: очолював збірну СРСР і рідний "Шахтар".

Джерело: офіційний сайт ФК "Шахтар".

З 1974-го по 1978-й і в 1995 році Володимир Максимович був старшим тренером донеччан - срібного та бронзового призера союзної першості. Усього під його керівництвом команда зіграла 188 матчів", - йдеться в повідомленні.

За спогадами сучасників, Сальков був одним з кращих захисників союзного чемпіонату своєї епохи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (УАФ) виключив "Карпати" з УПЛ. Зазначається, що львівський клуб дискваліфікований за неявку на два поспіль матчі проти "Маріуполя".

Як повідомляв портал Знай.иа, тренера "Динамо" Олексія Михайличенка поставили на друге місце після Зеленського.

Також портал Знай.иа писав, що на наступний тур чемпіонату України повернуться вболівальники.