Стало відомо про те, що кияни знову почали скаржитися на те, що столиця перетворюється на смітник. Люди зовсім не хочуть стежити за містом.

Таким чином, повідомляється, що житель міста Київ Олександр Гребенщиков дуже роздратований ситуацією, яка відбувається в столиці на даний момент. Справа в тому, що він проходив днями по вулиці Шолом-Алейхема, 12, і побачив там таку картину.

Кияни знову почали скаржитися на сміття, фото: скріншот

По всій вулиці були розкидані кілька десятків пакетів, в яких знаходилися відходи. І це, незважаючи на те, що контейнер порожній, там немає ні єдиного пакету.

Що саме це, нелюдяність або ж якісь вандали вирішили пожартувати. Проте, в коментарях дівчина пише про те, що неодноразово спостерігала за тим, що бомжі просто перевертали те, що лежало в контейнері, вивертали це на підлогу, після чого починали там ритися і просто йшли.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що киянам це настільки набридло, що вони вирішили переходити від слів до дій. Активісти прийшли під стіни Верховної Ради і хотіли вийти на мітинг, але, їх чекав неприємний сюрприз.

Мітинг під назвою «Не хочу жити на смітнику» був організований для того, щоб показати владі, в якому загаженном стані знаходиться не тільки столиця, але і вся країна. В Україні дуже велика проблема зі смітниками.

Учасників акції почали зупиняти співробітники правоохоронних органів. Справа в тому, що у них були в руках пакети з сміттям, з-за чого і почалася бійка. На ролику, який зняв один з перехожих видно, як поліція перешкоджає проведенню акції, та силою відбирає пакети з відходами.

Активіст Костянтин говорить про те, що депутати чудово знають про ситуацію зі сміттям у столиці, проте, робити з цим нічого не збираються. А поліція перешкоджає фізично.

Також повідомлялося, що у Львівській області в скотомогильник були відправлені кілька десятків тисяч свиней.

Нещодавно Знай передавав, що у львівській області знайшли оригінальний спосіб позбутися від останків тварин зі скотобійні. Варто відзначити, що нещодавно у Львівській області було виявлено незаконне поховання останків тварин.