У Києві біля будівлі Верховної Ради з'явилися люди у військовій формі з «валізками». Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews. В тексті повідомлення йдеться, що нібито в парламент повинен приїхати президент Зеленський.

В повідомленні послалися на власні джерела у Верховній Раді, які повідомили, що сьогодні з 15:00 до 16:00 у парламент повинен прибути Володимир Зеленський. Він приїде на урочисті заходи на честь дня прийняття Декларації про державний суверенітет України.

Біля будівлі Верховної Ради вже з'явилися військові і навіть снайпери. Люди з відповідними сумками стоять біля будівлі парламенту. Також поруч стоять поліцейські та інші представники правоохоронних органів.

Варто нагадати, що Знай писав про переїзд родини Володимира Зеленського не куди-небудь, а на дачу, на якій відпочивав Віктор Ющенко. Перед тим, як його обрали президентом, він говорив, що потрібно всі президентські дачі і будинки передати дітям і зробити в них санаторії та дитячі будинки відпочинку. Однак слова залишилися словами.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Перед переїздом Володимир Зеленський продав свій будинок в одному із сіл недалеко від Києва. Нещодавно стало відомо, що президент продав свій будинок в Іванковичах і переїхав в будинок №29, в якому жив Ющенко протягом 10 років. Кореспонденти-розслідувачі зафіксували на відео, як кортеж президента покидає територію державній дачі і приїжджає туди знову. При цьому в кортежі присутній автомобіль сім'ї Зеленського.

Знай передавав, що Зеленський виконує не тільки свої обіцянки, дані українцям під час президентської гонки, але і свого персонажа з популярного серіалу. Активісти порахували, скільки обіцянок виконав Зеленський зі списку Голобородько. Більшість з цих слів були порушені. Так Зеленський не пересів на велосипед, не перестав жити розкішним життям, переїхав на президентську дачу під Києвом і перевіз туди своїх дітей.

Нещодавно Знай писав, що президент Зеленський втік від відповіді на питання про порушення карантину в Одесі. Журналісти запитали главу держави про те, що він думає з приводу порушення карантину українцями і їм самим.