Стало відомо про те, що Глуховчанка оголосила голодування і тепер стоїть під Офісом президента України.

Таким чином, повідомляється, що Олені Гавриченко зараз 37 років, і вона вирішила вийти на акцію протесту в центрі столиці проти приєднання сіл Путивлоского району Мазевка, Клевенское і Мачулище до Новослобідський ВІДГ.

Компанію Олені склала мешканка села Мазевка, якій 58 років. При цьому, відомо, що в четвер, 16 липня до них планують приєднатися ще земляки, і у що це переросте - поки що незрозуміло.

У Києві дві жінки вийшли на голодування під Офіс президента, фото: ВШ

востаннє активістки їли в поїзді, а це значить, що вони добровільно почали голодування , а на питання журналістів, чи вистачить у них сил, вони відповіли, що вони готові до всіх перешкодою. Але, при цьому, у 58-річної жінки є цілий ряд захворювань, тому їй дещо складніше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Але вона кріпиться і готова йти до кінця, відстоюючи інтереси села!», - каже Е. Гавриченко.

Співробітники правоохоронних органів, які їх зустріли біля будівлі Офісу президента, спробували відмовити їх від голодування, пояснюючи це тим, що вони навряд чи чого зможуть досягти, і лише зіпсують собі здоров'я.

Але, ці дві тендітні жінки вирішили довести справу до кінця, і будуть чекати до останнього відповіді.

Нагадаємо також, що раніше стало відомо про ще одну акцію протесту, яку намагалися провести під стінами Верховної Ради.

Мітинг під назвою «Не хочу жити на смітнику» був організований для того, щоб показати владі, в якому загаженном стані знаходиться не тільки столиця, але і вся країна. В Україні дуже велика проблема зі смітниками.

Учасників акції почали зупиняти співробітники правоохоронних органів. Справа в тому, що у них були в руках пакети з сміттям, з-за чого і почалася бійка. На ролику, який зняв один з перехожих видно, як поліція перешкоджає проведенню акції, та силою відбирає пакети з відходами.

Нагадаємо, не "Велюр" Тищенко - нічна пожежа в Києві залишив попелище від ресторану.

Знай.иа писав, від чашечки Зеленського до ресторану Тищенко — українцям показали, як політики "сновигали" під час карантину.

Як повідомляв Знай.иа, українців попередили про посилених перевірок кафе, ресторанів і транспорту - повинні відповідати.