У Києві під час чергової крадіжки затримали трьох жінок ромської національності.

Про це повідомляє Київ Оперативний в соціальній мережі фейсбук.

Так, у Києві під час чергової крадіжки муніципальна варта задергала трьох дівчат ромської національності. При цьому дівчата не заперечували свою провину, але заявляли, що якщо не будуть красти, то їм нічого буде їсти. Саме із-за цього вони змушений красти різні речі.

Скріншоти


Також вони заявили, що їм потрібно якось годувати дітей. За словами однієї з них їй шістнадцять років і в неї є вже двоє дітей. Дівчата стверджували, що вони тут працює, але ніяк не могли назвати свою професію, і тільки в кінці одна з них сказала, що вони злодії.

При цьому жінки ромської національності вигадки, що правоохоронці затримували їх багато разів, але на суді вони жодного разу не були.

Особи, зображені на відео, затримані Муніципальна Варта Києва під час спроби чергової крадіжки. Ви тільки послухайте, що вони кажуть... Основні тези: «Работать = красти» «Якщо не красти - не буде що їсти» «У 16 років дві дитини» І тд.... #всеодноїхнесадять

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 14 juli 2020

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нещодавно львів'янин став свідком того, як у центрі Львова банда жінок ромів пограбувала дівчину, забравши рюкзак з цінними речами. Небайдужий чоловік наздогнав злодюжок і відібрав у них рюкзак. Після цього на місце події чоловік викликав наряд патрульної поліції.

Прибулим на місце події правоохоронцям чоловік розповів, що сталося і надав всі відеоматеріали, які встиг зняти. Жінок доставили до найближчого відділення до з'ясування всіх причин і обставин події.

"Вважаю, що варто залучити муніципальну варту до моніторингу і розгону циган в центральній частині міста", - підсумував чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася в "зомбіленд" - українці годинами снують в чергах, очікуючи рідкісних маршруток. Іноді чекаючи своєї черги люди можуть стояти годинами

Як повідомляє портал Знай.іа Тернополян змусять ходити пішки, не дивлячись на пом'якшення карантину.

Знай.іа писав, що В Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками "пі**уйте на тролейбус"