Журналіст влаштувався працювати до столичного ЖЕКу, щоб на власні очі побачити якість труб у Києві, а натомість виявив сантехніків, що мають холодильник з пивом та які вирощують коноплю.

Про це йдеться у розслідуванні журналістів проєкту "Таємний агент" на Новому каналі.

Так, стало відомо, що ведучий Нового каналу влаштувався працювати у київський ЖЕК. Журналіст хотів дізнатися, в якому стані перебувають труби, по яких тече питна вода до осель киян. Вже першого робочого дня його відправили лагодити труби.

Олександр Адамлюк, Новий канал


З самого початку таємний агент познайомився з сантехніком Дімою та зварником Ванею. Його здивувало те, що попри дзвінки про поломки вони першим ділом пішли не лагодити труб, а на обід. Більше того, на дзвінки киян Дмитро відповідав, що він дуже зайнятий на іншому об’єкті.

" Найбільше мене здивував інший факт. Хлопці відкрили холодильник, а там усі полиці забиті пивом. Мої колеги почали його вживати під час робочого дня. Такого навіть у комедійних серіалах не показують! А ще вони дивилися ролики в інтернеті, обговорювали місцевих жителів, жартували та матюкалися", - розповів ведучий.

Скріншот


Згодом він помітив, що сантехніки мають канабіс, іншими словами це психотропна конопля. За словами працівників це виключно для "особистого використання".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше журналістка Нового каналу Карина Бєлова влаштувалася прибиральницею у хостел і показала на всю Україну, як там прибирають у душових та номерах. Дівчина була шокована!

Також повідомлялося, що журналістка "Таємного агенту" Олена Зборовська перевірила, як подають закуски у столичних пабах. Вона дала поради, як впевнитись, що закуска свіжа та якісна.

Також розслідування "Таємного агента" пройшло на заводі, що виготовляє косметику. Журналістка Олександра Башкатова побачила "внутрішню кухню" виготовлення жіночих засобів краси.