Черговим приводом для масових обурень став один з останніх постів на офіційній сторінці столичного голови "Кличко – мер". За словами жителів мегаполісу, у той час, як мер Києва Віталій Кличко хизується капітальним ремонтом парку "Радунка" в Дніпровському районі, в столиці забрудненими залишається низка озер, а чимало скверів – без світла та відремонтованих доріжок. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Купа недороблених парків і занедбаних озер

Останньою із піднятих у соцмережах тем став занедбаний стан парків та зон відпочинку. Десятки відповідних коментарів киян з'явилися на офіційній сторінці "Кличко – мер".

"Ви б закінчили те, що вже "розісрали"!!! Коли доведете до пуття парк "Юність" на Борщагівці??!!!", – скаржиться мешканка Святошинського району Оксана Шибецька.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Парк "Юність" - незакінчена реконструкція, фото Тарас Рибаченко
Парк "Юність" - незакінчена реконструкція, фото Тарас Рибаченко

Та, окрім, скверів та озер, занедбаними залишаються і під'їзди міських будинків.

"Коли ми вже дочекаємось ремонту у під'їзді ? Писали електронного листа депутату Авраменко. Реакції нема. Радужна 69! Просимо допомогти! Живем реально в руїнах", – обурюється мешканка Дніпровського району Галина Синицька.

"До виборів треба встигнути. Потім можна і забудувати", – відзначає автор одного з коментарів на сторінці "Кличко-мер".

Пригадали кияни і відсутність каштанів на головній вулиці міста, що впродовж останніх років вже стало "нормою".

"Я корінна киянка не в першому поколінні. Київ завжди був містом каштанів. І де вони? Хрещатик як голий...", – пише киянка Юлія Веневцева-Моренець.

У Києві зафіксовано "антирекорд": за добу – 147 хворих

Та почути коментар щодо нагальних питань в ході короткого традиційного брифінгу мера Києва Віталія Кличка так і не вдалося. Основна інформація знову стосувалася, переважно, ситуації із розповсюдженням коронавірусу.

За минулу добу в столиці був зафіксований "антирекорд". Найбільше хворих виявлено у Шевченківському районі – 27 осіб.

"Сьогодні новини знову неоптимістичні. Кількість киян, у яких за минулу добу лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилась на 147 людей – це найбільше за весь період пандемії. Захворіли 66 жінок, віком від 18 до 71 року, та 5 дівчат від 1 до 16 років. Та 73 чоловіка від 18 до 65 років, і 3 хлопчиків – від 2 до 6 років. Зокрема, і 6 медиків. 1 людина померла. До лікарень столиці госпіталізували 29 пацієнтів", – повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

Олександрівська лікарня - фото Знай.ua
Олександрівська лікарня - фото Знай.ua

Загалом, станом на 15 липня, в столиці зафіксовано 6497 випадків інфікування коронавірусом.

У міських лікарнях наразі перебуває 247 пацієнта із діагнозом коронавірусу, 39 з них – у важкому стані.

Ми і надалі слідкуватимемо за ситуацією в місті, тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.