Стало відомо про те, що в Києві з центру реабілітації підліток втік. Перші подробиці про те, що трапилося.

Таким чином, повідомляється, що шістнадцятирічний Владислав Лихотинский втік з Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей, який розташований у Деснянському районі Києва.

У Києві з реабілітаційного центру підліток втік, фото: вільний джерело

Хлопець покинув стіни будівлі у вівторок, 14 липня. У прес-службі поліції говорять про те, що про місцезнаходження хлопчаки нічого невідомо.

На вигляд йому 16-17 років, зріст не більше 165-170 сантиметрів, волосся темного кольору, але сам він коротко пострижений. Статура у нього худорляве.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З одягу на ньому був сірий светр, шорти, а також кросівки темного кольору. Співробітники правоохоронних органів просять усіх небайдужих киян, які знають щось про місцезнаходження хлопчика., або ж просто бачили його в місті, набрати за номером спеціальної лінії «102».

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві 15-місячне немовля втік від горе-батьків і самостійно піднявся з першого на п'ятий поверх будинку. Про цей інцидент розповіли в «ТСН».

Наголошується, що малюка-мандрівника виявили сусіди. Жінка, яка поверталася додому, виявила на сходах маленької дитини в одному підгузку. Вона дуже здивувалася і злякалася, адже дитина могла ненароком нашкодити собі.

Вона забрала його, і віднесла назад до батьків. Замість слів подяки вона почула, що батьки навіть не почали хвилюватися, що дитина зникла. Побачили, що його немає на місці, і почали далі займатися своїми справами.

Пізніше стало відомо, що вони випивають.

Нагадаємо, "Пакунок малюка" у 2020: що буде з разовою допомогою молодим батькам.

Як повідомляв портал "Знай.іа" українцям будуть видавати бебі-бокси при народженні дитини, що входить в пакет малюка.

"Знай.іа" писав, що у Львові породіль просять зціджувати молоко заради порятунку немовлят