У середу, 15 липня, стало відомо про те, що під будівлею Верховної Ради України знову сталася сутичка між співробітниками правоохоронних органів.

Таким чином, повідомляється, що спочатку там проходила акція проти зміцнення районів, а пізніше, туди намагалися підійти ще одні активісти, але їх зупинила поліція. Мітинг під назвою «Не хочу жити на смітнику» був організований для того, щоб показати владі, в якому загаженном стані знаходиться не тільки столиця, але і вся країна. В Україні дуже велика проблема зі смітниками.

Учасників акції почали зупиняти співробітники правоохоронних органів. Справа в тому, що у них були в руках пакети з сміттям, з-за чого і почалася бійка. На ролику, який зняв один з перехожих видно, як поліція перешкоджає проведенню акції, та силою відбирає пакети з відходами.

Активіст Костянтин говорить про те, що депутати чудово знають про ситуацію зі сміттям у столиці, проте, робити з цим нічого не збираються. А поліція перешкоджає фізично.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

потім Правоохоронці попросили учасників акції залишити мішки з невідомими предметами, і тільки тоді вони зможуть підійти до стін Верховної Ради. Однак, без пакетів зі сміттям проходити учасники акції зовсім не хочуть.

Поки що це вся інформація, яка є в мережі на даний момент.

Нагадаємо, про ще однієї акції протесту, яка пройшла в столиці. Ресторатори обурені тим, що вони повинні закривати заклади в 23:00, а ресторан Тищенко приймає гостей до ранку.

Так, стало відомо, що в середу, 15 липня Києві власники барів і ресторанів принесли під Кабмін стільці зі своїх закладів.

Власники закладів громадського харчування зібралися під Кабміном з вимогою дозволити їм працювати як раніше. На мітинг винесли стільці і підготували таблички: «Хочу, як Велюр».

Нагадаємо, не "Велюр" Тищенко - нічна пожежа в Києві залишив попелище від ресторану.

Знай.иа писав, від чашечки Зеленського до ресторану Тищенко — українцям показали, як політики "сновигали" під час карантину. Під час карантину не тільки прості громадяни порушили встановлені правила, але і самі політики часто ними нехтували.

Як повідомляв Знай.иа, українців попередили про посилених перевірок кафе, ресторанів і транспорту - повинні відповідати.