У Києві сталася дика НП, на одній з вулиць міста знайшли вбитим слідчого СБУ.

Про це повідомляє УНН
Так, стало відомо, що у середу, 15 липня на вулиці Йорданській знайшли вбитим слідчого з особливо важливих справ СБУ. Наголошується, що тіло працівника служби безпеки України знайшли близько 2:00.

У Києві знайшли вбитим слідчого СБУ


На місце НП оперативно приїхали правоохоронці. При попередньому огляді вони виявили кров у правого вуха. Також у нього були вивернуті кишені штанів і на ньому не було взуття.

Варто відзначити, що вбитий слідчий СБУ займався розслідуваннями кримінальних проваджень, пов'язаних з державною зрадою і подіями на сході України. Також відмітається, що саме сьогодні він повинен був вийти на пенсію.

На даний момент всі причини та обставини події встановлюють правоохоронці. Ведеться досудове слідство.


Нещодавно в Києві трагічно помер волонтер, який допомагав військовим АТО - Віталій Панич. Причиною смерті чоловіка стала пневмонія. Однак померлого у лікарні встигли пограбувати, повідомили в столичній прокуратурі.

Як виявилося під час слідчих дій, злодієм був 52-річний чоловік, який працює в медичному закладі двірником. Коли його попросили перенести тіло померлого з інфекційного відділення в морг, двірник помітив на підвіконні мобільний телефон Панича. Не довго думаючи, зловмисник скоїв крадіжку у вже мертвого пацієнта.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правоохоронці оголосили чоловікові про підозру у скоєнні злочину, в даний час розглядається питання про обрання йому запобіжного заходу. Мобільний телефон, викрадений у померлого волонтера, правоохоронці вилучили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині шукають винного у ДТП з вагітною – народжувати доведеться в травматології

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

«Знай.ua» писав, що У Тернополі п'яний водій вилетів на зустрічну і напав на копів - бешкетника довелося "пакувати"