У Києві під Кабмін ресторатори прийшли на мирну акцію протесту проти заборони працювати після 23:00.

Про це повідомляє телеграм-канал Kyiv NEWS.

Так, стало відомо, що в середу, 15 липня Києві власники барів і ресторанів принесли під Кабмін стільці зі своїх закладів.

Скріншот з відео


Власники закладів громадського харчування зібралися під Кабміном з вимогою дозволити їм працювати як раніше. На мітинг винесли стільці і підготували таблички: «Хочу, як Велюр», «Ні забороні» та подібні. Таким чином київські бізнесмени хочуть домогтися дозволу на роботу після 23:00.

Скріншот з відео


Варто відзначити, що зараз в Україні триває адаптивний карантин. Через це Кабмін заборонив роботу закладів після 23:00, але місцеві власті дозволили барам і кінотеатрам працювати всю ніч за дотримання карантинних заходів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Скріншот з відео

Зазначимо, що ресторан Миколи Тищенка «Велюр» знову потрапив у скандал. На сторінці ресторану в соціальній мережі Instagram з'явилося запрошення, в якому сказано про те, що ресторан працює до шостої ранку, і всі бажаючі зможуть його відвідати, і добре провести час.

При цьому, за законом, під час карантину заклади не мають права працювати після 23:00. Зазначимо, що на сайті закладу поки вказані години роботи з 10:00 до 23:00.

Це далеко не перший скандал, пов'язаний з рестораном. Під час карантину, коли всі заклади були закриті, і працювати можна було тільки на видачу, «Велюр» обслуговував гостей всередині .

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, не "Велюр" Тищенко - нічна пожежа в Києві залишив попелище від ресторану.

Знай.ua писав, від чашечки Зеленського до ресторану Тищенко — українцям показали, як політики "сновигали" під час карантину. Під час карантину не тільки прості громадяни порушили встановлені правила, але і самі політики часто ними нехтували.

Як повідомляв Знай.ua українців попередили про посилених перевірок кафе, ресторанів і транспорту - повинні відповідати.